Retourneren/ruilen

Natuurlijk hopen we dat alle Ukkespulletjes altijd naar wens zijn. Mocht je toch niet tevreden zijn neem dan altijd even contact met ons op (info@ukkespul.nl). Iedere klacht of opmerking nemen we serieus en we zoeken graag samen met jou naar een oplossing. Je kunt een product - na contact met ons -  binnen 14 dagen na ontvangst, ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort. Retourneer je een deel van je bestelling, dan worden de verzendkosten niet vergoed. De retourkosten voor het terugzenden zijn altijd voor je eigen rekening. Heeft Ukkespul echter een fout gemaakt? Dan zijn de kosten voor retourzending uiteraard voor onze rekening.

Als je gebruik wil maken van het herroepingsrecht, dan neem je eerst via mail contact op met Ukkespul (info@ukkespul.nl). . Na bevestiging van Ukkespul, kun je dan het product terugsturen en stuur je het ingevulde herroepingsformulier met het product mee.

Indien de betaling reeds plaatsgevonden heeft, zal Ukkespul dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds onbeschadigd terug ontvangen is door Ukkespul of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Als het product onbeschadigd ontvangen is, zal het door jou reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort worden. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan het helaas niet teruggenomen worden. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Het terugsturen van het product kan naar:    

Ukkespul 

Koolmeeshof 6

6005 JT Weert

 

Uitzondering 

Producten die voor jou op maat gemaakt worden kunnen helaas niet retour gezonden worden. Hiermee worden producten bedoeld die met naam of eigen tekst bedrukt worden, zgn gepersonaliseerde producten. Op deze producten is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Heb je toch een klacht, neem dan gerust contact op. We kijken altijd naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

© 2013 - 2023 Ukkespul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel