Ukkespul staat voor mij voor FEEST. Het is een feestje om er iedere dag weer voor Ukkespul te mogen werken. Het maakt mij blij om dag in dag uit bezig zijn met het maken van feestartikelen. Altijd omgeven zijn door allemaal vrolijkheid om mij heen; niet alleen in de vorm van prachtige stofjes en materialen, maar vooral ook de kroontjes en slingers waarin deze uiteindelijk verwerkt worden. Al dat moois, dat vervolgens afgeleverd wordt in een cadeauverpakking, waarvan ik meer dan eens terughoor dat alleen dát al een feestje is om te krijgen. En natuurlijk ik vier mijn eigen kleine feestje als ik achteraf allemaal leuke berichtjes krijg of de geweldige foto’s zie wanneer mijn Ukkespulletjes een (eerste) verjaardag van een extra speciaal en feestelijk tintje hebben mogen voorzien. FEEST dus, van het begin tot eind! 

En waarom dan de naam “Ukkespul”? Tja, dit is natuurlijk mooi van toepassing op zowel de producten als op de kleine mensen voor wie ze bedoeld zijn.

Mijn “Ukkespulletjes” gemaakt voor jouw “Ukkespul”.  

Het verveelt nooit. Geen kroon of slinger is precies hetzelfde, vooral ook omdat ik steeds vaker verzoeken krijg om eigen ideeën in een kroon of slinger te verwerken, om ze binnen een bepaald thema te laten passen, of ze juist passend te maken bij een kaartje, kamer of feestoutfit. En dan ben ik op mijn best:-) Dan gaat mijn creatieve “ik” haar eigen gang, en komt er altijd iets moois onder mijn machine vandaan rollen. Voel je dus vooral vrij om speciale wensen en verzoeken gewoon bij me neer te leggen, ik word er heel blij van, en hopelijk jij ook!  

Ik hoop dat ik binnenkort ook voor jou iets moois mag maken. En als ik dat al een keer heb gedaan, en je bent er tevreden over, laat het dan vooral aan anderen weten! Ik hoop namelijk nog heel lang met Ukkespul door te gaan:-)

 

lieve groetjes, 

Floortje Rooijakkers-Sniedt

floortje3.jpg

© 2013 - 2023 Ukkespul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel